Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Τα νέα μας...

Trackday στις Σέρρες

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου βρεθήκαμε στην πίστα των Σερρών συμμετέχοντας στο κοινό trackday που διοργάνωσαν πολλά autoclubs μεταξύ των οποίων και το 106sportclub στο οποίο και είναι ενεργό μέλος ο Νίκος. Παρά την αγωνία για τον καιρό αφού την προηγούμενη είδαμε τις πρώτες νιφάδες χιονιού στην Κοζάνη, την Κυριακή βρεθήκαμε σε μια στεγνή πίστα με πολύ κρύο. Οι 50 συμμετοχές χώρεσαν τελικά με σωστό προγραμματισμό και όλοι ευχαριστήθηκαν μια άψογη διοργάνωση με πολύ κέφι και πολλές γνωριμίες με τόσα νέα παιδιά και αγάπη για την γρήγορη οδήγηση.
Ο Νίκος το έριξε στην προπόνηση μιας και δεν είναι και πολύ μαθημένος στις πίστες και αυτή ήταν η δεύτερη φορά που μπήκε στις Σέρρες με το 106 του. Στην αρχή και με παλιά λάστιχα βόλτας έκανε τους αναγνωριστικούς γύρους βάζοντας και φίλους στο διπλανό κάθισμα ενώ προς το τέλος της ημέρας φόρεσε αγωνιστικά λάστιχα για να βγάλει και ένα καλό χρόνο. Αυτό μπορούσε να γίνει μόνο μετά από καλό ζέσταμα των ελαστικών λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας και τελικά με... λαμπάκι στο δείκτη βενζίνης είχε καλύτερο χρόνο στον τελευταίο γύρο με 1:37.5. Δυστυχώς δεν απολαύσαμε και τις βόλτες με το Evo του Γιώργου λόγω... εκτόξευσης της σκάστρας κάθε λίγο. Αισθητή όμως έκαναν την παρουσία τους οι δύο BMW από την Κοζάνη (Θοδωρής - συνοδηγός στα σπριντ Κοζάνης και ο "Κρητικός") με ατελείωτες πλαγιολισθήσεις προς... τέρψη των θεατών, αλλά και τα άλλα δύο Evo της παρέας (Ηλίας, Στέλιος) που έκαναν και κορυφαίους χρόνους ημέρας.22/11/05

106sportclub touring σε Ημαθία και Κοζάνη

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το 106sportclub και ειδικά οι ΒορειοΕλλαδίτες οργάνωσε μια εκδρομή στους νομούς Ημαθίας και Κοζάνης την ίδια μέρα μάλιστα που στη Βέροια γινόταν και αγώνας Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου! Ο Νίκος ανέλαβε να βγάλει τις καλύτερες διαδρομές μιας και είναι από τα μέρη και στο πρόγραμμα μπήκε και η παρακολούθηση ενός σκέλους του Ράλλυ Σπριντ. Με καλό καιρό μαζεύτηκε η παρέα με 15 Peugeot 106 !! και ξεκίνησαν για το "γύρο" του Ράλλυ Φίλιππος περνώντας από το υγρό Σέλι, το Τρίλοφο και μετά θα πηγαίναμε προς Πολυδένδρι για να δούμε και τον αγώνα. Οι καθυστερήσεις μας έβγαλαν εκτός προγράμματος και τελικά δεν μπορέσαμε να δούμε και λίγη αγωνιστική δράση. Στη συνέχεια με κατεύθυνση προς Ριζώματα περάσαμε πανέμορφα τοπία και κάθε είδους διαδρομή που μπορεί να υπάρχει. Περάσαμε και ένα καλό κομμάτι χωματόδρομο για να βρεθούμε στο Πολύφυτο Κοζάνης όπου και σταματήσαμε στο φράγμα της λίμνης Πολυφύτου για φωτογραφίες. Φεύγοντας προς Βελβεντό βρήκαμε και κάποια έργα στο δρόμο που ταλαιπώρησαν τους "χαμηλωμενούς" της παρέας. Στο Βελβεντό η παρέα έκατσε για τραπέζι στο "Μετόχι" που είναι και το κέντρο του αγώνα Σπριντ που γίνεται κάθε χρόνο στην Κοζάνη. Μετά το τραπέζι, η παρέα ανηφόρισε τη διαδρομή προς Παλαιογράτσανο που γίνεται και ο αγώνας και όλοι είπαν τα καλύτερα λόγια για το πόσο τεχνικό κομμάτι είναι. Εκεί άρχισε και η επιστροφή πρός Βέροια από την Εγνατία Οδό και φυσικά ανηφορίσαμε προς Καστανιά ! Εκεί βρήκαμε μέχρι και ομίχλη !! και με αυτό τον τρόπο έληξε μια πολύ όμορφη εκδρομή με καλή παρέα και πολύ οδήγηση.
26/10/05

Επίλογος της χρονιάς στο 3ο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης

Βρεθήκαμε και στην 3η διοργάνωση του Ράλλυ Αλεξανδρούπολης με νέα σχεδίαση των ειδικών διαδρομών και φιλοξενία από την διοργανώτρια λέσχη. Το αυτοκίνητο δηλώθηκε Α/6 μιας και δεν υπήρχαν άλλες συμμετοχές Ν/2, ενώ δε θα έκλεινε ούτε η κλάση των Α/6! Έτσι παρέμεινε στο ύψος του Ράλλυ ΔΕΘ (το.. παράνομο) και φορέθηκε και η σκούπα στην εισαγωγή. Με καλό καιρό και σχετικά καλό αριθμό θεατών στις ειδικές τερματίσαμε στην 2η θέση της Α/6 και την 4η της F3 σε ένα αγώνα που δεν έλειψε και ένα τετακέ στην 3η ειδική.
Για μας είναι και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς μιας και δεν θα κυνηγήσουμε το Κύπελλο Β. Ελλάδος στα 1600 τώρα που η διαφορά έχει ανοίξει και που φυσικά θα ήταν και πάλι τελειωμένο αν είχε δηλωθεί το ίδιο αυτοκίνητο σαν Α/6 στο ΔΕΘ και ας είναι Ν μειον 8 χιλιοστά στην ανάρτηση. Ο στόχος για φέτος έχει κλείσει και δεν ήταν άλλος από συνεχόμενα καλή παρουσία και αποτελέσματα χωρίς ούτε μια εγκατάλειψη σε 4 ράλλυ και 2 σπριντ!

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  17/10/05

  Συμμετοχή στη 10η Δεξιοτεχνία Κοζάνης

  Η αφίσα του αγώνα Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου διοργανώθηκε η 10η Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων που διοργάνωσε ο ΣΜΑΚ στην Κοζάνη. Ο Νίκος συμμετείχε όπως τον παλιό καλό καιρό (2002, 2003) με το 106 του για να δεί αν... γυρνάει με σλικ και το μπλοκέ και φυσικά για να ικανοποιήσει τους τοπικούς χορηγούς και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού της περιοχής. Σε αυτή τη γιορτή που στήθηκε και πάλι στο χώρο του ΚΤΕΟ Κοζάνης ο Νίκος δεν απέφυγε τα λάθη χτυπώντας κορίνες και παίρνοντας ανάλογους βαθμούς ποινής σε δευτερόλεπτα.
  Το σίγουρο είναι ότι διασκεδάσαμε και σε αυτή την άρτια εκδήλωση του ΣΜΑΚ που αναγνώρισαν και οι δεξιοτέχνες που ήρθαν από άλλες πόλεις, ενώ και το κοινό της Κοζάνης χάρηκε με το θέαμα που πρόσφεραν οι καλύτεροι του είδους αλλά και οι φίλοι κάθε παρέας που συμμετείχε από την περιοχή.


 • Δείτε τη σελίδα του αγώνα στο site του ΣΜΑΚ.

  10/10/05

  Ακύρωση στο 39ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. !

  Μια άσχημη τροπή είχε για την ομάδα το φετινό Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που περιμέναμε πως και πως για να γίνει. Μετά από μια καλή μέρα το πλήρωμα κατάφερε να έχει την 1η θέση στην κλάση Ν/2 και την 23η γενικής, όμως στον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται 8 χιλιοστά χαμηλότερο από το όριο του GrN!!! Στην αρχή ήταν αδιανόητο για το Νίκο το πως βρέθηκε σε αυτό το ύψος, αφού δεν έχει γίνει ρύθμιση ύψους από... πέρυσι ενώ έχουν γίνει έλεγχοι στα φετινά ράλλυ που συμμετείχαμε. Η εξήγηση που δόθηκε είναι ότι τα καινούργια αμορτισέρ που περάστηκαν πριν το σπριντ Κοζάνης, κράτησαν το ύψος χαμηλότερα και από υπερβολική σιγουριά δεν έγινε ποτέ έλεγχος του ύψους μετά την αλλαγή των αμορτισέρ. Μπορεί να χάσαμε τα κύπελλα και τους βαθμούς όμως η μέρα ήταν πολύ καλή στο οδηγικό κομμάτι με καλές επιδόσεις σε όλες τις ειδικές και.. νέο ρεκόρ στον Ταξιάρχη κάτω των 9 λεπτών και αυτές θα είναι οι αναμνήσεις μας από τον καλύτερο αγώνα ράλλυ που συμμετείχαμε φέτος.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  06/09/05

  Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη στον τοπικό αγώνα

  Με πολύ καλό καιρό και πάρα πολύ κόσμο έγινε το 9ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης, στο Βελβενδό. Ο Νίκος με συνοδηγό το Θεόδωρο Αγραφιώτη που είναι και χορηγός για τον αγώνα, κινήθηκε εντυπωσιακά στην γνωστή γι'αυτόν ειδική διαδρομή "Μετόχι" - Παλαιογράτσανο και κάνοντας δύο αλάθητα περάσματα στα δύο σκέλη του αγώνα, πήραν τη νίκη στην κατηγορία των 1600 κ.ε. ανάμεσα σε δυνατούς συνδυασμούς αλλά και την πρώτη θέση στα τοπικά πληρώματα !!! Σε επίπεδο χρόνων ημέρας, το κόκκινο 106 "GrN με σκούπα" βρέθηκε στην 4η θέση ανάμεσα από 42 πληρώματα !

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  13/06/05

  Έτοιμοι για το 9ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης

  Ήρθε και φέτος η ώρα για τον αγώνα σπριντ της Κοζάνης που διοργανώνει ο Σ.Μ.Α.Κ. και θα γίνει και φέτος στο Βελβεντό στις 11-12 Ιουνίου. Η διοργάνωση είναι ίδια με την περυσινή μιας και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από το μέρος και τη διαδρομή. Φέτος οι συμμετοχές έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ των 45 !! που ιδίως με τα φετινά δεδομένα είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι θα δούμε τόσα πολλά και καλά αυτοκίνητα σε ένα αγώνα σπριντ.

  Στον αγώνα συμμετέχουμε δηλωμένοι σαν Α/6 αφού τοποθετήθηκε η "σκούπα" στην εισαγωγή αέρα για καλύτερη απόδοση και στόχος μας είναι μια επανάληψη των νικών που πετυχαίνουμε κάθε χρόνο στον τοπικό μας αγώνα. Και φέτος ο Νίκος θα έχει συνοδηγό τον φρεσκοπαντρεμένο Θοδωρή Αγραφιώτη, που συμμετέχει και σαν χορηγός με το κατάστημα ελαστικών "Driver Center" για την Κοζάνη. Όπως και πέρυσι έχουμε χορηγό την αντιπροσωπεία της Peugeot, "Kozani Car Center", ενώ φέτος στους χορηγούς μας προστέθηκε το κατάστημα μοτοσυκλετών "MotoXtreme" - Ντίνος Καβαλούδης και το γνωστό καφέ bar "Βαβέλ" στον πεζόδρομο της Κοζάνης. Φυσικά δεν λείπουν τα σήματα των χορηγών μας για την αγωνιστική χρονιά του 2005, "Peugeot Service Σακελλάρης" και "Ελληνικός καφές Παφίλη".

   
  MotoXtreme         Καφε bar ΒΑΒΕΛ

 • Δείτε το site του ΣΜΑΚ για περισσότερες πληροφορίες!

  10/06/05

  Νίκη και στο 11ο Ράλλυ Φίλιππος

  Αυτή ήταν η 3η μας συμμετοχή στο Ράλλυ Φίλιππος μιας και σε αυτό τον αγώνα ξεκινήσαμε την εμπλοκή μας στους αγώνες ράλλυ πριν από 3 χρόνια. Σε αυτή τη διοργάνωση σημειώσαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία τερματίζοντας στην 1η θέση της Κατηγορίας Ν, στην 1η θέση της κατάταξης F3 και στην 3η θέση της γενικής !!! Ήταν η πρώτη φορά που σηκώσαμε 3 κύπελλα και ο στόχος για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος στα 1600 κ.ε. προχωράει με πολύ σημαντικά αποτελέσματα που σημειώνουμε μέχρι στιγμής.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  16/05/05

  Νίκη στο 34ο Ράλλυ Θερμαϊκού

  Το Ράλλυ θερμαϊκού ήταν ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και παρά τις καλές συνθήκες καιρού και παροχών από τον Α.Ο.Θ. δεν συγκέντρωσε παρά 28 συμμετοχές! για να εκκινήσουν το πρωί της Κυριακής 25 πληρώματα, θυμίζοντας συμμετοχές από ράλλυ σπριντ. Σα να μην έφτανε αυτό, στον αγώνα έγιναν πολλές εγκαταλείψεις για να φτάσουν στη ράμπα του τερματισμού τα μισά αυτοκίνητα !! Αυτό έγινε γιατί τα πληρώματα έδωσαν πολύ καλή παρουσία και σημειώθηκαν κορυφαίοι χρόνοι σε όλες τις κατηγορίες. Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και το δικό μας πλήρωμα κυνηγόντας το χρονόμετρο σε κάθε ειδική και δίνοντας θέαμα στους θεατές που ήταν αρκετοί σε όλες τις ειδικές του αγώνα. Στο τέλος τερματίσαμε στην 1η θέση της νορμάλ κατηγορίας, στην 4η της κατάταξης F3 και στην 8η γενικής. Πιο πολύ από τη νίκη χαρήκαμε τους χρόνους που πετύχαμε σε κάθε ειδική μιας και κατεβάσαμε πάνω από 10 δευτερόλεπτα στις ίδιες ειδικές του περυσινού ΔΕΘ.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  11/04/05

  Έκθεση ΣΟΑΑΒΕ και απονομές αγωνιστικής χρονιάς 2004

  Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. διοργάνωσε μια πραγματική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού την Κυριακή 27 Μαρτίου. Στο χώρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, σε ένα καλαίσθητο χώρο εκθέσεων, διοργανώθηκε ολοήμερη έκθεση φωτογραφίας και αγωνιστικών αυτοκινήτων, ανοικτή για το κοινό. Στο πάνω μέρος της έκθεσης είχε στηθεί μια μεγάλη συλλογή με φωτογραφίες από στιγμές των αγώνων από το '70 και μετά ενώ έπαιζαν και video με πιο πρόσφατους αγώνες. Στο κάτω μέρος ήταν η έκθεση αγωνιστικού αυτοκινήτου με παρουσίες από όλες τις κατηγορίες κυβικών που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, ενώ την παράσταση έκλεψαν η Lancia Integrale και το "μάχιμο" Renault 5 Maxi που ήταν οι εκπρόσωποι της παλιάς γενιάς αυτοκινήτων. Στην έκθεση τοποθετήθηκε και το κόκκινο 106 μας!
  Το βράδυ έγινε και η απονομή των διακριθέντων στο Κύπελλο ΣΟΑΑΒΕ, στις διοργανώσεις Ράλλυ, Αναβάσεων και Σπριντ Βορείου Ελλάδος και σε όσους διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο. Η ομάδα μας πήρε 8 συνολικά κύπελλα (διπλά κύπελλα για Πανελλήνιο, Σπριντ, Κύπελλο ΣΟΑΑΒΕ και μηχανικών). Μαζί μας είχαμε και την... απαρτία του Evo Club North που είχαν μόλις καταφτάσει με το Γιώργο από την 3ήμερη συνάντηση τους στη Βέροια.

  Αποψη του χώρου Η ώρα των απονομών Ο Νίκος σαν 1ος οδηγός και ο πρώτος συνοδηγός στα 1600 (Μπιλαδέρης) την ώρα της απονομής από τον κ. Χαμπή. Φωτογραφία του Γιώργου Παπαδόπουλου (photo03@otenet.gr) Το 106 μας με τα κύπελλα του οδηγού

  30/03/05

  Δεύτερη θέση στο Ράλλυ Σπριντ Σερρών

  Αρχή για τους αγώνες στη Βόρειο Ελλάδα ήταν το 9ο Ράλλυ Σπριντ Σερρών. Με 24 συμμετοχές ήταν ένα καλό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά και μιας πρώτης τάξεως... προπόνηση μετά την περίοδο αποχής. Η ομάδα κατέβηκε με το νέο όχημα υποστήριξης, ένα Peugeot 106 rallye του Γιώργου. Με τον καιρό να δείχνει οτι θα βρέξει αλλά τελικά να μην πέφτει σταγόνα, δεν είχαμε πολύ κόσμο στην ειδική των 10 χλμ. Στο πρώτο σκέλος και σε καλούς ρυθμούς, ο Νίκος είδε λίγες στροφές πριν το τέλος, το μπροστινό αυτ/το από την κλάση των δίλιτρων! Στο τέλος του αγώνα το πλήρωμα είχε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των 1600 κ.ε. και την 7η γενικής.

 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  21/03/05

  Απονομή ΕΛΠΑ αγωνιστικής χρονιάς 2004

  Η ΕΛΠΑ διοργάνωσε την απονομή των κυπέλλων για τους νικητές των κυπελλων και των επάθλων του 2004, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Συγκοινωνιών. Σε μια ανανεωμένη και πλούσια από θέαμα βραδιά, έγινε η απονομή για τα ράλλυ, τις αναβάσεις, τις πίστες, τα cup και το καρτ. Πολλά, πάρα πολλά τα κύπελλα που δόθηκαν και από δύο βραβεία δώθηκαν στο Νίκο και το Γιώργο για τους τίτλους στο Κύπελλο Ασφάλτου και τα Σπριντ Β. Ελλάδος. Μαζί μας στην Αθήνα ήταν και ο Νίκος Πάπιστας καθώς και η Έφη (που βοήθησε στις αναγνωρίσεις στο Αττικό Ράλλυ) και η Όλγα, από το PeugeotSportClub.


  22/02/05

  Η κοπή πίτας του Σ.Μ.Α.Κ.

  Ο χορός του Σ.Μ.Α.Κ. με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2005 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του πάρκου Αγ. Δημητρίου Κοζάνης. Εκτός από τα μέλη και τις συνοδείες τους, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Δήμαρχος Βελβενδού κ. Μανώλης Στέργιος, όπου και λαμβάνει μέρος το ράλλυ σπριντ ΣΜΑΚ, η κυρία Μπομπόναρη ως εκπρόσωπος του Δήμαρχου Κοζάνης και της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού Κοζάνης καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με ειδικές ανάγκες, κ. Χρήστος Μητσιάκος όπου και υπάρχει συνεργασία στη διοργάνωση ετήσιας εκδήλωσης αφιερωμένης στα παιδιά.
  Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η βράβευση του νεαρού πληρώματος των Γκάλφα και Παφίλη για τη διάκριση σε Πανελλήνιο Επίπεδο που πέτυχαν στο Κύπελλο Ασφάλτου.
  Την κοπή της πίτας έκανε ο Πρόεδρος του Σ.Μ.Α.Κ. κ. Λίτσιος Δημήτριος παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ τη μουσική της βραδιάς επιμελήθηκε το σχήμα "Κοζανίτικο Τακίμι" για ακόμη μια χρονιά κρατώντας το κέφι και το χορό για όλη τη βραδιά.


  18/02/05

  Αναζήτηση χορηγών για το 2005

  Ενώ ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με τις... απονομές για το 2004, έχει φτάσει ο Φεβρουάριος και πρέπει να δούμε τα σχέδια δράσης για τη νέα χρονιά. Η εμπλοκή μας στους αγώνες του 2005 θα εξαρτηθεί άμεσα από την οικονομική στήριξη των χορηγών μας. Είμαστε σε φάση αναζήτησης προτάσεων και για να διευκολύνουμε όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα και τις σκέψεις μας για τη φετινή σαιζόν, έχουμε δύο χρήσιμα έγγραφα Word στη σελίδα των Χορηγών. Είναι το υλικό που δίνεται σε κάθε πρόταση χορηγίας και φυσικά δίνεται ελεύθερα και από τη σελίδα της ομάδας. Ελπίζουμε να έχουμε κάλά νέα και να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα νέα μας σχέδια στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου.

 • Δείτε τη σελίδα των Χορηγών.

  05/02/05

  Παρουσίαση στο περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ

  Στο τεύχος Φεβρουαρίου 2005 του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ υπάρχει μια παρουσίαση για το Νίκο και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου. Είναι όμορφο να βλέπουμε ότι η πορεία μας στηρίζεται με χίλιους δύο τρόπους από πολλούς φίλους των αγώνων και αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητό την περίοδο του χειμώνα που ηρεμήσαμε από το άγχος της προετοιμασίας πριν τον αγώνα και είδαμε την ανταπόκριση της οικογένειας του σπορ.


  03/02/05

  Galfas Racing DVD - Seazon 2004

  Μετά από 11 αγώνες και μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη εμπειρίες και αμέτρητα αγωνιστικά χιλιόμετρα, ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί όλο το υλικό που συγκεντρώσαμε από την εσωτερική κάμερα του αυτοκινήτου αλλά και από τα εξωτερικά πλάνα από τους επαγγελματίες του χώρου.

 • Δείτε τα περιεχόμενα και τον τρόπο αποστολής του DVD.

  15/01/05

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ  10/01/05


 • Galfas Racing Team - © 2003-2007