Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Το αυτοκίνητο

Ανθρακονήματα στο εσωτερικό

Μέσα στην διακοπή του καλοκαιριού έγινε και μια ακόμα αναβάθμιση, αισθητικού κυρίως χαρακτήρα. Εδώ και καιρό μελετούσαμε την αντικατάσταση των επενδύσεων στις εμπρός πόρτες με φύλλο ανθρακονήματος ώστε και να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα, να μειωθεί το βάρος και να φύγουν εύλεκτα υλικά από την καμπίνα αλλά και να είμαστε... σύμφωνοί με τους κανονισμούς.

Την τελική εφαρμογή του κάθε φύλλου επιμελήθηκε ο Νίκος και επενδύθηκαν τόσο οι πόρτες εμπρός όσο και ο χώρος στα πίσω παράθυρα. Μια τελική πινελιά ήταν η προσθήκη ενός κομματιού στην κονσόλα του αυτοκινήτου που έχει τώρα χώρο για να τοποθετηθούν αργότερα ενδεικτικά όργανα. Το κομμάτι είναι αντίγραφο από το εργοστασιακό κομμάτι και επάνω του έχουν εφαρμόσει τα όργανα του κλιματισμού και οι βοηθητικοί διακόπτες.


26/08/07

Ανάρτηση από τη Jamsport

Τη φετινή χρονιά οι προσπάθειες βελτίωσης του αυοτκινήτου δώθηκαν στον τομέα της ανάρτησης. Έτσι από την αρχή της χρονιάς ξεκίνησε ένας καλός έλεγχος και αντικατάσταση όλων των κομματιών της ανάρτησης. Η αρχή έγινε με τον πίσω άξονα που έπρεπε να αλλαχθούν τα πίσω άκρα, ώστε να ξαναέρθουν στις σωστές τιμές οι γωνίες στην ευθυγράμμιση. Αυτές οι εργασίες έγιναν στην αρχή της χρονιάς στο συνεργείο του Τριαντάφυλλου Σακκελάρη στην Κοζάνη που είναι κοντά μας τόσα χρόνια και έχει τον καθημερινό έλεγχο του Peugeot 106.

Μέσα στο καλοκαίρι, έγινε αναβάθμιση και στο μπροστινό σύστημα του αυτοκινήτου μιας και τα εμπρός άκρα είναι τα ίδια εδώ και 6 χρόνια! Έτσι βρέθηκαν νέα άκρα τα οποία με τη φροντίδα της Jamsport - Κυρλαγκίτσης μετασκευάστηκαν για να φιλοξενήσουν τις χειροποίητες μπουκάλες των αμορτισέρ που κατασκευάζει η συντηρεί η γνωστή εταίρία στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα ήταν μια αισθητή διαφορά στο κράτημα του εμπρός μέρους στο αυτοκίνητο τόσο από τη σωστή λειτουργία των αμορτισέρ όσο και από τις πιο σωστές γωνίες που δίνει τώρα η ευθυγράμμιση.

Επόμενη εργασία θα είναι και ο έλεγχος του αμαξώματος ώστε να αγγίξουμε το 100% στον έλεγχο της ανάρτησης του αυτοκινήτου.03/08/07

Το αυτοκίνητο - Σαιζόν 2006 - Σαιζόν 2005 - Σαιζόν 2004 - Σαιζόν 2003


Galfas Racing Team - © 2003-2007