Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Το αυτοκίνητο - Σαιζόν 2006

Αναβάθμιση! Πάμε στο GrA

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολλές φροντίδες για το Peugeot 106 που πέρυσι τουλάχιστο δεν μας είχε απασχολήσει σοβαρά. Φέτος αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος και ανακατασκευή του κινητήρα που είχε 120.000 χλμ και είναι φυσικό να είχε πέσει σε απόδοση μετά από 4 χρόνια λειτουργίας. Και πάλι το πρώτο μέλημα είναι η αξιοπιστία και έτσι επιλέχθηκαν δοκιμασμένες λύσεις.
- Φορέθηκαν εκκεντροφόροι και κεφαλή από Peugeot Cup ώστε να γίνει αρμονικό πάντρεμα με τον εγκέφαλο και την εξάτμιση της Peugeot Sport που έχει ήση το αυτοκίνητο. Με μια ήπια συμπίεση, το αυτοκίνητο μπορεί να καίει άφοβα βενζίνη 95 οκτανίων τις... καθημερινές!
- Έγινε ελάφρωμα και ζύγισμα σε βολάν-στρόφαλο και φορέθηκε ο τρίφτερος δίσκος συμπλέκτη της Valeo για ενισχυμένη αξιοπιστία και σε αυτό το σημείο.
- Μπήκε νέο μπλοκέ της GRT που τώρα πια φοράνε πολλά 106 (αγωνιστιά και μη) σε όλη την Ελλάδα.
- Μπήκε μεταλλικός πυργολεβιές επίσης της GRT και uniball ντιζάκια σύνδεσης του λεβιέ.
- Έγινε προληπτική αλλαγή στις φουρκέτες αλλαγής μέσα στο σαζμαν.
- Και φυσικά αλλαγή σε όλα τα "αναλώσιμα" μέρη του κινητήρα ώστε να έρθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και επίπεδο αξιοπιστίας.

Όλα αυτά έγιναν στο συνεργείο του Σάκη Στόϊκου στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, το μέρος που μαζεύει πολλά από τα 106 που βλέπουμε στους αγώνες της Βόρειας Ελλάδας.


16/05/06

Επιστροφή


Galfas Racing Team - © 2003-2007