Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Το πλήρωμα

Γκάλφας Νίκος

Ο Νίκος είναι γεννημένος το 1977 στην Κοζάνη, όπου και διαμένει. Σπούδασε Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας όμως το επαγγελματικό ενδιαφέρον βρίσκεται στο χώρο της Πληροφορικής όπου και ασχολείται με προ γραμματισμό και διαχείριση συστημάτων δικτύων Η/Υ και Internet έχοντας δημιουργήσει την AKtoWEB.com.
Του αρέσει γενικότερα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ενώ παλιότερα ήταν κάτοχος μηχανής. Δε φοβάται το χώμα και δεν είναι λίγες οι φορές που το Peugeot 106 έχει μπει σε χωμάτινες διαδρομές.
Το 2003 ετοίμασε το προσωπικό του αυτοκίνητο και έβγαλε την πρώτη αγωνιστική άδεια για να συμμετέχει σε αγώνες ράλλυ ασφάλτου. Στα τέλη του 2005 δημιούργησε μαζί με το Νίκο Κουτσμανή την ιστοσελίδα ενημέρωσης για τους αγώνες της Βορείου Ελλάδος R40.gr.

Πασχάλης Αγγελόπουλος

Ο Πασχάλης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983 και ποτέ δεν την έχει αποχωριστεί. Σπουδάζει γραφιστική στην Applied Art Studies, μια ιδιωτική σχολή στο κέντρο της πόλης.
Τρέφει μεγάλη αγάπη για τους αγώνες αυτοκινήτου και πάντα έψαχνε την ευκαιρία να εμπλακεί ενεργά σε αυτούς. Την χρονιά που πέρασε κάλυψε φωτογραφικά αρκετούς αγώνες για το R40 και φέτος του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί.
Αν και χωρίς πείρα σε αγώνα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για συνοδηγούς και περιμένει το πρώτο go με μεγάλη ανυπομονησία.


Προηγούμενοι συνοδηγοί

Αγραφιώτης Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος είναι κάτοικος Κοζάνης, παντρεμένος και έχει μια πανέμορφη κόρη. Διατηρεί κατάστημα ελαστικών της αλυσίδας "Driver" στην Κοζάνη και είναι παθιασμένος με την πισωκίνηση και τις BMW. Συμμετέχει με την μαύρη BMW E36 σε δεξιοτεχνίες και επιδείξεις drift.
Στην αρχή σαν φίλος και χορηγός της ομάδας, είχε το κάθισμα του συνοδηγού στα Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης, ενώ το 2006 συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα αγώνων.

Παφίλης Γιώργος

Ο Γιώργος είναι γεννημένος στην Κοζάνη και ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση κοπής και συσκευασίας φρέσκου ελληνικού καφέ. Είναι ιδιοκτήτης ενός πανέμορφου Mitsubishi Lancer Evo VII που χαίρεται στις ορεινές διαδρομές της περιοχής.
Συμμετείχε τις χρονιές 2003-2005 κερδίζοντας πολλές διακρίσεις και κύπελλα.

 


Galfas Racing Team - © 2003-2007