Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Χορηγοί για το 2006


ΧΛΙΑΠΑΣ JETOIL
Εμπορία καυσίμων και ειδών αυτοκινήτου, πρατήριο καυσίμων

Το μεγαλύτερο πρατήριο καυσίμων JETOIL στην Κοζάνη.
Στην κόμβο εισόδου της πόλης από Θεσσαλονίκη-Λάρισσα.


 

MATADOR Motorsport Greece
Χορηγός ελαστικών είναι η αντιπροσωπεία των αγωνιστικών ελαστικών Matador στην Ελλάδα, μέ έδρα τη Θεσσαλονίκη.
http://www.matador.gr

Σακελλάρης Τριαντάφυλλος
Service - Ανταλλακτικά Peugeot & Citroën

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1991 και ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών συνεργείου και εμπορίας ανταλλακτικών. Για 10 χρόνια υπήρξε το μοναδικό εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Peugeot με την εποπτεία της Lion Hellas. Καθώς η αγορά του αυτοκινήτου από τον Οκτώβρη του 2001 ελευθερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η εταιρία επεκτάθηκε προκειμένου να παρέχει σήμερα υπηρεσίες εξειδικευμένου συνεργείου αυτοκινήτων του εργοστασίου Peugeot-Citroen καθώς και κάθε Ευρωπαϊκής και Ιαπωνικής μάρκας.Ταυτόχρονα εμπορεύεται ανταλλακτικά όλων των αυτοκινήτων όλων των εργοστασίων σε ανταγωνιστικές τιμές πραγματοποιώντας και αυτόνομες εισαγωγές ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της λειτουργεί πλήρης γραμμή ελέγχου αυτοκινήτου και έκδοσης κάρτας καυσαερίων. Επίσης μεταπωλεί ανταλλακτικά σε εμπόρους σε χονδρική τιμή με τους πλέον συμφέροντες όρους.

Αγραφιώτης Θεόδωρος
Κατάστημα ελαστικών - DRIVER - PIRELLI

Το κατάστημα αποτελεί μέλος της αλυσίδας καταστημάτων "DRIVER" για την Κοζάνη. Πωλήσεις και επισκευή ελαστικών, μεγάλη συλλογή ζαντών, δυνατότητα πλήρωσης ελαστικών με άζωτο.

Savvidis Computers
Εμπορία Η/Υ - μηχανές γραφείου

Κατάστημα εμπορίας και service Η/Υ και περιφερειακών στην Κοζάνη. Υπεύθυνος Αλέξανδρος Σαββίδης

motoXtreme
Piaggio Center

Εμπορία και service νέων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών και ποδηλάτων στην Κοζάνη. Σημείο πώλησης και επίσημου service Piaggio. Υπεύθυνος Καβαλούδης Ντίνος.

Ζήγρας Θεόδωρος
Parking 24h - Πλυντήριο αυτοκινήτων

Διόροφο παρκινγκ αυτοκινήτων στην οδό Δημοκρατίας στην Κοζάνη. Πλυντήριο για καθάρισμα μέσα έξω, βιολογικό καθάρισμα και γυάλισμα.

Καφές Παφίλη
Εμπορία συσκευασμένου καφέ - Καφεκοπτείο

Η οικογενειακή επιχείρηση του Γιώργου Παφίλη με παράδοση στην κοπή ελληνικού καφέ από το 1936. Με σύγχρονα μηχανήματα συνεχίζει την παράδοση στο καβούρδισμα, την κοπή και τη συσκευασία του φρέσκου καφέ Παφίλη. Παράλληλα διατηρεί κατάστημα λιανικής πώλησης στην Κοζάνη, στην πλατεία Λασσάνη.Δείτε την παρουσίαση της ομάδας για τη σαιζόν 2006, σε μορφή Microsoft Word.
- Παρουσίαση αγωνιστικής ομάδας "Galfas Racing 2006" (αρχείο Microsoft Word 7,02 MB)

Επιστροφή


Galfas Racing Team - © 2003-2007