Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Χορηγοί για το 2005

Σακελλάρης Τριαντάφυλλος
Service - Ανταλλακτικά Peugeot & Citroën

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1991 και ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών συνεργείου και εμπορίας ανταλλακτικών. Για 10 χρόνια υπήρξε το μοναδικό εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Peugeot με την εποπτεία της Lion Hellas. Καθώς η αγορά του αυτοκινήτου από τον Οκτώβρη του 2001 ελευθερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η εταιρία επεκτάθηκε προκειμένου να παρέχει σήμερα υπηρεσίες εξειδικευμένου συνεργείου αυτοκινήτων του εργοστασίου Peugeot-Citroen καθώς και κάθε Ευρωπαϊκής και Ιαπωνικής μάρκας.Ταυτόχρονα εμπορεύεται ανταλλακτικά όλων των αυτοκινήτων όλων των εργοστασίων σε ανταγωνιστικές τιμές πραγματοποιώντας και αυτόνομες εισαγωγές ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της λειτουργεί πλήρης γραμμή ελέγχου αυτοκινήτου και έκδοσης κάρτας καυσαερίων. Επίσης μεταπωλεί ανταλλακτικά σε εμπόρους σε χονδρική τιμή με τους πλέον συμφέροντες όρους.

Καφές Παφίλη
Εμπορία συσκευασμένου καφέ - Καφεκοπτείο

Η οικογενειακή επιχείρηση του Γιώργου Παφίλη με παράδοση στην κοπή ελληνικού καφέ από το 1936. Με σύγχρονα μηχανήματα συνεχίζει την παράδοση στο καβούρδισμα, την κοπή και τη συσκευασία του φρέσκου καφέ Παφίλη. Παράλληλα διατηρεί κατάστημα λιανικής πώλησης στην Κοζάνη.Οι χορηγοί για το 9ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης είναι:

 
MotoXtreme         Καφε bar ΒΑΒΕΛ

Και φέτος ο Νίκος θα έχει συνοδηγό τον φρεσκοπαντρεμένο Θοδωρή Αγραφιώτη, που συμμετέχει και σαν χορηγός με το κατάστημα ελαστικών "Driver Center" για την Κοζάνη. Όπως και πέρυσι έχουμε χορηγό την αντιπροσωπεία της Peugeot, "Kozani Car Center", ενώ φέτος στους χορηγούς μας προστέθηκε το κατάστημα μοτοσυκλετών "MotoXtreme" - Ντίνος Καβαλούδης και το γνωστό καφέ bar "Βαβέλ" στον πεζόδρομο της Κοζάνης. Φυσικά δεν λείπουν τα σήματα των χορηγών μας για την αγωνιστική χρονιά του 2005, "Peugeot Service Σακελλάρης" και "Ελληνικός καφές Παφίλη".


Νο23, Γκάλφας Νίκος - Αγραφιώτης Θεόδωρος
1η θέση κατηγορίας 1600 κ.ε.
4η θέση γενικής κατάταξης
1ο τοπικό πλήρωμα


Επιστροφή


Galfas Racing Team - © 2003-2007