Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Χορηγοί για το 2004


on DAY
γραφείο ταχυμεταφορών courier

Η συνεργασία με το γραφείο ταχυμεταφορών onDay επεκτείνεται για τη συνέχεια της αγωνιστικής σαιζόν και σε κάθε αγώνα το 106 μας θα φέρει τα σήματα της νέας και δυναμικής επιχείρησης που εξυπηρετεί καθημερινά Κοζάνη και Θεσσαλονίκη με 2 δρομολόγια.


Σακελλάρης Τριαντάφυλλος
Service - Ανταλλακτικά Peugeot & Citroën

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1991 και ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών συνεργείου και εμπορίας ανταλλακτικών. Για 10 χρόνια υπήρξε το μοναδικό εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Peugeot με την εποπτεία της Lion Hellas. Καθώς η αγορά του αυτοκινήτου από τον Οκτώβρη του 2001 ελευθερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η εταιρία επεκτάθηκε προκειμένου να παρέχει σήμερα υπηρεσίες εξειδικευμένου συνεργείου αυτοκινήτων του εργοστασίου Peugeot-Citroen καθώς και κάθε Ευρωπαϊκής και Ιαπωνικής μάρκας.Ταυτόχρονα εμπορεύεται ανταλλακτικά όλων των αυτοκινήτων όλων των εργοστασίων σε ανταγωνιστικές τιμές πραγματοποιώντας και αυτόνομες εισαγωγές ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της λειτουργεί πλήρης γραμμή ελέγχου αυτοκινήτου και έκδοσης κάρτας καυσαερίων. Επίσης μεταπωλεί ανταλλακτικά σε εμπόρους σε χονδρική τιμή με τους πλέον συμφέροντες όρους.


Οι χορηγοί για το 8ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης είναι:

Αγραφιώτης Θεόδωρος
Κατάστημα ελαστικών - DRIVER - PIRELLI

Το κατάστημα αποτελεί μέλος της αλυσίδας καταστημάτων "DRIVER" για την Κοζάνη. Πωλήσεις και επισκευή ελαστικών, μεγάλη συλλογή ζαντών, δυνατότητα πλήρωσης ελαστικών με άζωτο.


KOZANI CAR CENTER
Αντιπροσωπεία Peugeot στην Κοζάνη

Η αντιπροσωπεία της Lion Hellas στην Κοζάνη. Έκθεση αυτοκινήτων, ανταλλακτικά και επίσημο σέρβις αυτοκινήτων Peugeot.


Επιστροφή


Galfas Racing Team - © 2003-2007