Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Τα νέα μας...

Συνοδήγηση με το R40!

Το R40, η σελίδα ενημέρωσης για τους αγώνες αυτοκινήτου στη Βόρειο Ελλάδα, διοργάνωσε μια εκδήλωση συνοδήγησης για τους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργανώθηκε πρόσφατα από το "φωτογράφο" μας, τον Πασχάλη Αγγελόπουλο.
Έτσι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ένα μικρό κονβόϊ αυτοκινήτων μαζεύτηκε στα περίχωρα του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης με θαυμάσιο καιρό. Οι τυχεροί που έπιασαν το δεξί μπάκετ σε άσφαλτο και χώμα είδαν τη διαδικασία των σημειώσεων σε μια ασφάλτινη διαδρομή και το γρήγορο πέρασμα έχοντας κανονικά ρόλο συνοδηγού με το Peugeot 106 και το Νίκο Γκάλφα ενώ μετά έζησαν την χωμάτινη εμπειρία του Ford Fiesta ST με το Νίκο Κουτσμανή.
Οι δύο τυχεροί... φωτογράφοι του διαγωνισμού είναι ο Βαλάντης Ζούρος με το λευκό 106 από τη Βέροια και ο Κων/νος Καρλιώτης που ήρθε από την Καβάλα!
Η βόλτα έγινε σε μικρές διαδρομές με άτομα φύλαξης και επικοινωνία για να έχουμε ασφάλεια και ίσως τελικά να έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερες διαδρομές για να το χαρούμε όλοι μας πιο πολύ. Ακόμα και μια μικροέξοδος με το Peugeot 106 αντιμετωπίστηκε γρήγορα και χωρίς να αλλάξει το πρόγραμμα μιας και έπρεπε να αλλαχτεί λάστιχο, ενώ από την άλλη στο Fiesta αλλάχθηκε άμεσα ένα top-mount στην εμπρός ανάρτηση. Το Fiesta δε σταμάτησε να γυρνάει στη χωμάτινη διαδρομή μέχρι και το μεσημέρι που τελείωσε η... λίστα των καλεσμένων που δοκίμασαν μια δυνατή χωμάτινη βόλτα και που είχε ακόμα και κατοίκους του χωριού!


12/12/06

Νέο διήμερο Trackday στις Σέρρες

Μετά από δύο εβδομάδες ο Νίκος επέστρεψε στην πίστα των Σερρών για δύο ακόμα ημέρες με το Peugeot 106 να τρώει λάστιχα. Αυτή τη φορά ο καλύτερος γύρος κατέβηκε μισό δευτερόλεπτο κάτω, στο 1:36,4 με λάστιχα ράλλυ Matador SM2 σε διάσταση 580/14. Μετά την επίτευξη του χρόνου, σειρά είχε η.. διασκέδαση με πολλές δοκιμές στο κράτημα επάνω σε στροφές και.. τελειωμένα πίσω ελαστικά.
Τα πλάνα είναι από τον Σταμάτη "Racefun" από το 106SportClub.
H κάλυψη της εκπομπής "Drive" από κανάλι "Επιλογές" των Σερρών.

07/12/06

Συμμετοχή στο μεγαλύτερο TrackDay της Ελλάδας!!!

Το Ενιαίο Σώμα Λεσχών Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος "North Hellas Auto Clubs" πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία το 1ο trackday του στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής, κάνοντας το trackday αυτό μακράν το μεγαλύτερο στα χρονικά της χώρας.
Είκοσι (20) λέσχες αυτοκινήτου, 150 αυτοκίνητα και οδηγοί με άλλους τόσους συνοδηγούς, με πολύ καλή διάθεση και κέφι, απόλαυσαν την εμπειρία της πραγματικής σπορ οδήγησης στο ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον της πίστας.
Εντυπωσιακή και η ανταπόκριση των θεατών, καθώς ταχύτατα διαδόθηκε ως το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό event της Βόρειας Ελλάδας. Σημαντική και η προβολή από τα ΜΜΕ καθώς παραβρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι από τηλεοπτικούς σταθμούς, τοπικούς και πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνα και περιοδικά ειδικού τύπου.
Τα αυτοκίνητα χωρίστηκαν σε ομάδες ανά club και έμπαιναν για 20 λεπτά στην πίστα ενώ μετά πάρκαραν για να ξεκουραστούν οδηγοί και αυτοκίνητα, να γίνει η απαραίτητη συζήτηση και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Αργότερα ερχόταν και πάλι η ώρα για μια νέα είσοδο. Τα χρονόμετρα της πίστας λειτουργούσαν και τα αποτελέσματα κυλούσαν συνεχώς και τις δύο ημέρες και παντού στον χώρο των pit έβλεπες πρόσωπα να κοιτάνε τα χαρτιά με τους χρόνους. Αλλού έβλεπες χαρά και αλλού προβληματισμό.
Τη μεγαλύτερη εντύπωση δημιούργησε το κόκκινο Caterham R300 που εδώ και λίγο καιρό είναι μόνιμος... κάτοικος της πίστας και χαίρονται οι ιδιοκτήτες του. Καλύτερος χρόνος τριημέρου από τον Παναγιώτη Τανιμανίδη με 1:26.827.
Από την άλλη μεριά, βραβείο... κοινού πήραν οι δύο BMW M3 από την Κοζάνη που ξεσήκωναν την γεμάτη κερκίδα σε κάθε πέρασμα, ενώ παράλληλα σημείωσαν και κορυφαίους χρόνους.
Στην πίστα βρέθηκε και το R40 με το Νίκο Γκάλφα και το αγωνιστικό Peugeot 106 που δε σταμάτησε να παίρνει συνεπιβάτες το Σάββατο και τον Πασχάλη Αγγελόπουλο (ο φωτογράφος του R40) που δείχνει να έχει κολλήσει το μικρόβιο της πίστας με το Ford Fiesta 1.3

Τανιμανίδης Παναγιώτης 1:26.827 Caterham R300
106SportClub
Σαραφίδης Μάνος
1:32.923 Caterham R300
106SportClub
Κουτλιάς Βασίλης
1:33.736
Peugeot 106 S16 106SportClub
Αργέντης Κώστας
1:35.710
BMW M3 E36
BMW Sport
Γκουλέτσος Γιάννης
1:35.967
Peugeot 106 S16
106SportClub
Γκάλφας Νίκος
1:36.963
Peugeot 106 S16
106SportClub
Αγραφιώτης Θεόδωρος
1:37.007
BMW M3 E30
BMW Sport
Γκουλέτσος Χρήστος
1:37.323
Subaru Impreza
106SportClub
Παντερμαλής Στέλιος
1:38.731 VW Golf II 2.0VT VW Club
Κασνάκης Νίκος
1:39.002
Honda Civic TypeR
VW Club
Ο χρόνος του Νίκου είναι το νέο επίσημα χρονομετρημένο προσωπικό ρεκόρ και σημειώθηκε με λάστιχα ράλλυ Matador SM2 ενώ λάστιχα Matador Slick φορούσε τόσο το Caterham όσο και η BMW Μ3 Ε30 του Θόδωρου Αγραφιώτη που εξέπληξε την κερκίδα με τα περάσματα του.
24/11/06

Διάκριση στην 11η Δεξιοτεχνία Κοζάνης

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης, διοργάνωσε την 11η Δεξιοτεχνία Κοζάνης την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2006. Ο αγώνας αποτελούσε τον τελευταίο γύρο για το Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος 2006 και όπως είναι φυσικό συγκέντρωσε τους οδηγούς που ακολουθουν το θεσμό ενώ πολλές ήταν και οι τοπικές συμμετοχές. Μόνο πρόβλημα ήταν ο καιρός μιας και ακόμα και το Σάββατο πριν τον αγώνα επικρατούσε ψύχος στη Δυτική Μακεδονία και η διεξαγωγή του αγώνα αποφασίστηκε απο το ΣΜΑΚ την τελευταία στιγμή. Ευτυχώς την Κυριακή βγήκε ήλιος και στη συνέχεια ο αγώνας έγινε με πολύ καλό καιρό και με αρκετό κόσμο που ήρθε για να δει το πλούσιο θέαμα. Μετά από μια κακή εκτέλεση στο πρώτο μέρος, ο Νίκος πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία Α και την δεύτερη θέση στα τοπικά πληρώματα ανεβαίνοντας και πάλι στο βάθρο του δεύτερου τοπικού αγώνα.
10/10/06

Πλοηγός ασφαλείας στο 4ο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης

Μετά από μεγάλη φιλολογία και αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, η λέσχη της Αλεξανδρούπολης ΟΦΑΔ αποφάσισε να πραγματοποιήσει το 4ο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης με τον ΣΟΑΑΒΕ να δίνει το OK για τα μέλη του που θα ήθελαν να συμμετέχουν στον αγώνα. Με απόφαση της τελευταίας στιγμής και ο Νίκος δήλωσε συμμετοχή χωρίς όμως να έχει εξασφαλίσει τον... συνοδηγό μιας και ο Θόδωρος Αγραφιώτης δε μπόρεσε τελικά να βοηθήσει από το δεξί μπάκετ.
Αυτό δεν εμπόδισε το Νίκο να ανέβει μέχρι την Αλεξανδρούπολη για να δει τον αγώνα αλλά και να βοηθήσει την Οργάνωση από τη θέση του δεύτερου πλοηγού ασφαλείας! που περνάει από τις ειδικές διαδρομές μισή ώρα πριν το πρώτο αγωνιστικό και ελέγχει αν όλα είναι στη θέση τους. Μάλιστα ελέγχοντας με.. σχολαστικότητα τη μεγάλη ειδική του αγώνα Κίρκη των 20 χλμ, ο επόμενος πλοηγός που ξεκίνησε 10 λεπτά μετά τον Νίκο, τον βρήκε κοντά στο τέλος της ειδικής! Όλα κύλισαν ομαλά και μια νέα εμπειρία προστέθηκε στους τερματισμούς του κόκκινου 106.


13/09/06

Αναμνηστική κάρτα!

Μετά από λίγο καιρό που ο φίλος μας ο Τάσος-rallyecards μας έβαλε την ιδέα για έκδοση αναμνηστικής κάρτας, όπως συνηθίζεται στο εξωτερικό, η ιδέα έφτασε στην υλοποίηση. Ο Πασχάλης που επιμελήθηκε και το φετινό σχεδιασμό στο 106, ανέλαβε και την δημιουργία της πρώτης μας κάρτας και το αποτέλεσμα το βλέπετε.
Η κάρτα "κυκλοφόρησε" την ημέρα του τοπικού ράλλυ σπριντ και έγινε ανάρπαστη, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα τοποθετήθηκαν θήκες με κάρτες στα καταστήματα των χορηγών της ομάδας για ευρύτερη διάδοση στην πόλη της Κοζάνης. Στα σχέδια μας είναι η κυκλοφορία δύο ακόμα καρτών για τη φετινή χρονιά ενώ τα... πρώτα email από εξωτερικό έχουν φτάσει (να ΄ναι καλά ο Τάσος που φρόντισε με τις ανταλλαγές να μας διαδώσει εκεί που δεν φανταζόμαστε).


06/07/06

Δεύτερη θέση στα 1600 και πρώτο τοπικό πλήρωμα στο 10ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης

Μπροστά στους πολλούς φίλους της ομάδας και στη γνωστή ειδική που γίνεται για 4η χρονιά στο Βελβενδό Κοζάνης, ο Νίκος με συνοδηγό και πάλι τον Θεόδωρο Αγραφιώτη πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των 1600κ.ε. ενώ πήραν και την διάκριση του πρώτου πληρώματος της λέσχης του ΣΜΑΚ. Ο αγώνας έγινε με πολύ καλό καιρό ενώ την προηγούμενη η πανηγυρική εκκίνηση στην πλατεία του Βελβενδού έγινε με ψιλόβροχο! Στο πρώτο σκέλος τον καλύτερο χρόνο στα 1600κ.ε. πέτυχε ο Μπουμπόπουλος με το φοβερό Peugeot 106 του και με διαφορά 2" πιο πίσω ήταν το κόκκινο 106 μας. Στο δεύτερο σκέλος κατεβάσαμε χρόνο και πιάσαμε τον... καλό περυσινό μας που είναι και το ρεκόρ που έχουμε σε αυτή τη διαδρομή. Έτσι η πολύ καλή εμφάνιση στον τοπικό αγώνα συνδυάστηκε και με μια καλή βαθμολογική υπεροχή που μας φέρνει στην 1η θέση των 1600 κ.ε. για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος.
Στον αγώνα μοιράστηκε και η αναμνηστική κάρτα της ομάδας !!! μια νέα ιδέα για την προβολή των χορηγών μας για τη φετινή σαιζόν που θα δείτε σε λίγες μέρες και στη σελίδας μας.

 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  28/06/06

  Δεύτερη θέση στο 10ο Ράλλυ Σπριντ Κιλκίς

  Με έκτακτο συνοδηγό τον έμπειρο Λευτέρη Μαύρο, ο Νίκος συμμετείχε στον τέταρτο αγώνα του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος, το Σπριντ Κιλκίς που έγινε στην ειδική της Μαυροπλαγιάς. Μετά την μεγάλη βαθμολογική επιτυχία του Ράλλυ Φίλιππος οφείλαμε στους χορηγούς μας να δούμε που μπορεί να μας βγάλει η φετινή χρονιά και γι'αυτό το λόγο δηλώσαμε συμμετοχή. Μόλις το Σάββατο πριν τον αγώνα έγιναν οι αναγνωρίσεις και την Κυριακή με καλό καιρό ξεκίνησε το πρώτο σκέλος του αγώνα που κάναμε ένα πολύ καλό χρόνο και τον δεύτερο στα 1600, 2" πίσω από τον φίλο Τάσο Χριστοφορίδη. Στο δεύτερο σκέλος ξεκινήσαμε δυνατά για να δούμε στο τέλος αν θα έκανε κάποιο λάθος ο Τάσος, όμως στα 3/4 της ειδικής μετά από ένα δυνατό αναπήδημα μέσα σε μια στροφή ο Νίκος ένιωσε μια αστάθεια στο 106 (που αποδείχτηκε λασκαρισμένο εμπρός ψαλίδι) και αποφάσισε να τερματίσει με ασφάλεια τον αγώνα. Με τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των 1600 κ.ε. η αποστολή μας ήταν επιτυχής αφού στο... γνώριμο βαθμολογικό ρυθμό μας, δεν πέφτουμε ποτέ κάτω από τη δεύτερη θέση σε όποιο αγώνα και αν συμμετέχουμε. Ο Νίκος θέλει να ευχαριστήσει το Λευτέρη Μαύρο για την άψογη, πολύ γρήγορη προσαρμογή και συνεργασία που είχαν σαν πλήρωμα σε αυτό τον αγώνα. Συνέχεια στο τοπικό ράλλυ σπριντ Κοζάνης σχεδόν σε ένα μήνα.

 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  29/05/06

  Νίκη στο 12ο Ράλλυ Φίλιππος με GrA!

  Μετά από πολλές ετοιμασίες το Peugeot 106 ετοιμάστηκε στο επίπεδο "mini"-GrA και με ολοκαίνουργιο look και νέο χορηγό βρέθηκε στην εκκίνηση του 12ου Ράλλυ Φίλιππος και 3ου αγώνα για το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος για το 2006. Φέτος στο δεξί μπάκετ θα κάθεται ο Θόδωρος Αγραφιώτης για όλους τους αγώνες της σαιζόν και αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας ράλλυ που συμμετείχε (πέρα από τα δύο σπριντ Κοζάνης που έχουμε κάνει παρέα). Στον αγώνα χρεωθήκαμε 30" ποινής για καθυστέρηση εμφάισης στα ΣΕΧ λόγω απειρίας φυσικά του συνοδηγού και χαλαρότητας του Νίκου και έτσι λογικό είναι να μείνουμε πίσω από την μάχη της κλάσης Α/6, μέχρι τη στιγμή που στην 4η ειδική οι δύο πρωτοπόροι Κλιματσάκης και Τρατσέλλας αντιμετώπισαν προβλήματα. Έτσι περάσαμε στην πρώτη θέση της Α/6 και της F3 και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος σημειώνοντας κατευθείαν νίκη σε μια τόσο απαιτητική κλάση! Με τις πολλές εγκαταλείψεις του αγώνα είχαμε και την πρώτη βαθμολογούμενη θέση για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος που μας φέρνει κατευθείαν και στην κορυφή της αντίστοιχης βαθμολογίας! Η καλύτερη δυνατη αρχή λοιπόν για το πλήρωμα που σε αυτό τον αγώνα δοκίμασε και τα ελαστικά της Matador και θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε ολόκληρη τη φετινή σαιζόν.

 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  17/05/06

  Στιγμιότυπα από τη διήμερη συμμετοχή μας στην έκθεση του ΣΟΑΑΒΕ

  Τα τελευταία... κύπελλα για το 2005 πήρε το πλήρωμα μας στις απονομές του ΣΟΑΑΒΕ που έγιναν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο νέο και μεγαλύτερο χώρο της φετινής έκθεσης. Συγκεκριμένα ο Νίκος παρέλαβε τα βραβεία για τη 2η θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος 1600 κ.ε. και για τη 2η θέση στο 13ο Μακεδονικό Κύπελλο του ΣΟΑΑΒΕ 1600 κ.ε. που περιλαμβάνει αγώνες ράλλυ και σπριντ με συντελεστές. Ο Γιώργος βραβεύτηκε για την 1η θέση στο Κύπελλο Συνοδηγών Βορείου Ελλάδος 1600 κ.ε. και για τη 2η θέση Συνοδηγών στο 13ο Μακεδονικό Κύπελλο 1600 κ.ε.
  Το Peugeot 106 S16 GrN βρισκόταν και φέτος στο περίπτερο του ΣΜΑΚ όπως και ο Νίκος που ήταν στην έκθεση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του διημέρου. Παρουσία είχε και το νέο site για τους αγώνες στη Βόρειο Ελλάδα, το R40.gr ! ενώ όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα γι'αυτη την προσπάθεια προβολής των αγώνων και των ανθρώπων που συμμετέχουν. Παρά τη μικρή προσέλευση του κόσμου το Σάββατο μιας και ήταν και εργάσιμη ημέρα, την Κυριακή είχαμε μεγάλη συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης όπου είχαμε θεατές να κάθονται στο δεξί μπάκετ για μια πρώτη αγωνιστική βόλτα και γνωριμία σε μια στημένη ασφάλτινη διαδρομή. Το απόγευμα της Κυριακής ο κόσμος γέμισε την αίθουσα όπου και έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές του 2005.


  20/02/06

  Συμμετοχή και στη 2η Έκθεση φωτογραφίας και αγωνιστικών του ΣΟΑΑΒΕ

  Μια γεμάτη εκδηλώσεις εβδομάδα κλείνει για μας με τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του αυτοκινήτου στην έκθεση φωτογραφίας και αγωνιστικών αυτοκινήτων που τείνει να καθιερώσει ο ΣΟΑΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με ελεύθερη είσοδο όλη μέρα, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη 8. Στην έκθεση θα συμμετέχει και ο ΣΜΑΚ με περίπτερο για να προβάλει τους αγώνες και τους αγωνιζόμενους του Συλλόγου αλλά και την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Η έκθεση θα έχει και παράλληλες εκδηλώσεις με συνοδήγηση αγωνιστικών αυτοκινήτων σε παρακείμενη «διαδρομή», test-drive αυτοκινήτων από αντιπροσωπείες αλλά και ένα ειδικά διασκευασμένο αυτοκίνητο «αράχνη» εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης, διαγωνισμούς με δώρα ενώ θα λειτουργεί κυλικείο εντός της έκθεσης.
  Την Κυριακή στις 7 μ.μ. θα γίνουν και οι απονομές του Μακεδονικού Κυπέλλου του ΣΟΑΑΒΕ καθώς και όσων διακρίθηκαν στην αγωνιστική χρονιά που τελείωσε, μέσα στους οποίους θα είμαστε και μεις. Σας περιμένουμε !


  17/02/06

  Και φέτος στις απονομές της ΕΘΕΑ

  Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2006 διοργανώθηκε η καθιερωμένη απονομή της αγωνιστικής χρονιάς που τελείωσε. Η ομάδα μας βρέθηκε και φέτος με σημαντική διάκριση και συγκεκριμένα :
  την 1η θέση του Γιώργου στην κατηγορία 1600 κ.ε. του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος στους συνοδηγούς και
  την 2η θέση του Νίκου στην αντίστοιχη κατηγορία για τους οδηγούς.
  Ο Νίκος παρέλαβε τα έπαθλα και για τους δύο μαζί στην κατάμεστη αίθουσα του Υπουργείου Συγκοινωνιών μαζί με όσους διακρίθηκαν στο σπορ το 2005.


  16/02/06

  Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΣΜΑΚ

  Την πρωτοχρονιάτική πίτα έκοψε ο ΣΜΑΚ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στα ανακαινισμένα γραφεία του Συλλόγου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη του ΣΜΑΚ με τις οικογένειες τους καθώς και εκπρόσωποι της γειτονικής Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας ενώ μετά τη λήξη της εκδήλωσης τα μέλη του ΣΜΑΚ βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα όπου και συνεχίστηκε το όμορφο κλίμα της ημέρας.

  Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και μίλησαν στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Πάρις Κουκουλόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Κοζάνης κ. Χάρης Γελαδάρης που αποτελούν και ιδρυτικά μέλη του ΣΜΑΚ, ο δήμαρχος Βελβενδού κ. Μανώλης Στεργίου που ευχαρίστησε το ΣΜΑΚ Image για την συνεργασία στη διοργάνωση των αγώνων Ράλλυ Σπριντ στην περιοχή του Βελβενδού και του Δημάρχου Νεάπολης κ. Δημοσθένη Μαυρίδη που εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  14/02/06


 • Galfas Racing Team - © 2003-2007