Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Τα νέα μας...

Αφιέρωμα στο rally.gr

Το γνωστό site online ενημέρωσης rally.gr (των 4Τ) έκανε ένα αφιέρωμα στη φετινή προσπάθεια του πληρώματος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ασφάλτου Ν/2. Σε ένα όμορφο άρθρο γίνεται μια παρουσίαση του πληρώματος, η ανασκόπηση της χρονιάς και του τρόπου που φτάσαμε μέχρι εδώ μετά απο δύο χρόνια στους αγώνες αυτοκινήτου.

Διαβάστε την παρουσίαση στο rally.gr !
http://www.rally.gr/default.php?menu_code=main-article&article_id=704517/12/04

Νίκη στο Αττικό Ράλλυ

Μόνος σκοπός της συμμετοχής μας στον τελευταίο αγώνα του Κυπέλλου Ασφάλτου ήταν η εξασφάλιση βαθμών που θα έφερναν και το Γιώργο Παφίλη στην 1η θέση του Κυπέλλου στο τέλος της χρονιάς, μιας και είχε χάσει τη συμμετοχή του στο Ράλλυ Φίλιππος, στην αρχή της χρονιάς.
Τρέχοντας για πρώτη φορά στην Αττική και χωρίς να έχουμε τακάκια φρένων μπροστά για 2 ειδικές διαδρομές κάναμε ένα αγώνα με πολύ άγχος και πίεση για να μη γίνει το λάθος. Κάνοντας και λάθος επιλογή ελαστικών στο δεύτερο μισό του αγώνα που άρχισε να βρέχει, είναι ένα μικρό κατόρθωμα το ότι κερδίσαμε την κλάση Ν/2 στον αγώνα μετά από ωραίο συναγωνισμό με τον Παπαγεωργίου.
Κλείνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο η φετινή ανέλπιστη χρονιά για μας που μας βρίσκει στην 1η θέση του Κυπέλλου Ασφάλτου και στην πρώτη θέση στα Ράλλυ Σπριντ Β. Ελλάδας !

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  07/12/04

  Η πρώτη μας εγκατάλειψη φέτος στο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης

  Ο καιρός θα ήταν ο μεγάλος σύμμαχος για ένα πολύ ωραίο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη και το γιορτινό κλίμα της εκκίνησης το βράδυ του Σαββάτου έδινε το στίγμα για μια ωραία διοργάνωση την επόμενη ημέρα. Με την εκκίνηση της πρώτης ειδικής μπήκαμε για τα καλά σε αγωνιστικό ρυθμό όμως.... βγήκαμε από το δρόμο μετά τη μέση της ειδικής διαδρομής. Σημειώσαμε την πρώτη εγκατάλειψη για φέτος χωρίς ευτυχώς πολλές ζημιές στο αυτοκίνητο (ψαλίδι, ακρόμπαρο) και παρά τα πολλά χλμ που είχαμε στο σημείο. Το κακό είναι οτι μείναμε πίσω στη βαθμολογία των Ράλλυ Β. Ελλάδος και φυσικά που δε προλάβαμε να χαρούμε τον αγώνα μας.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  08/11/04

  Νίκη στο 14ο Μακεδονικό Σπριντ

  Το σερί νικών στα σπριντ Β. Ελλάδος συνεχίστηκε και στο Ράλλυ Σπριντ που έγινε στο Πολυδένδρι Ημαθίας. Για να φτάσουμε μέχρι εκεί έπρεπε να επισκευαστεί μια βλάβη στο σαζμάν που παρουσιάστηκε το απόγευμα πριν τον αγώνα! και επισκευάστηκε άμεσα στο "Peugeot Service Σακελλάρης" το βράδυ του Σαββάτου όταν και επιστρέψαμε απο τον τεχνικό έλεγχο που έγινε στη Βέροια!
  Χάρη στον Τριαντάφυλλο Σακελλάρη λοιπόν μπορέσαμε να είμαστε στη Βέροια το πρωί της Κυριακής όπου ο καλός καιρός και οι πολλοί θεατές μας έδωσαν τη διάθεση να παίξουμε πολύ με το αυτοκίνητο στις σκονισμένες στροφές και τις πολλές μπούκες με τα χώματα. Με αυτή τη νίκη πάμε και για την πρώτη θέση στην κατάταξη των 1600 κ.ε. στα Σπριντ Β. Ελλάδος!

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  01/11/04

  2η θέση στο 15ο Ράλλυ Λαμίας

  Η ομάδα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και στο Ράλι Λαμίας παίρνοντας τη δεύτερη θέση ανάμεσα απο 10 πληρώματα της Ν/2, σε ένα πολύ όμορφο αγώνα με καλό καιρό και χωρίς προβλήματα. Η μάχη για τη δεύτερη θέση ήταν σκληρή αφού 3 άξια πληρώματα μάχονταν στα δευτερόλεπτα και στην τελική κατάταξη μας χωρίζουν μόνο 5 δευτερόλεπτα! Μεγάλη βοήθεια στο service είχαμε απο το Νίκο Πάπιστα και από την ομάδα του Ε.Μ.Π. που μας βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο.
  Μετά και απο αυτό το αποτέλεσμα είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ασφάλτου.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  25/10/04

  2η θέση μετά απο ατυχίες στο 38ο Ράλλυ ΔΕΘ

  Το 38ο Ράλλυ ΔΕΘ ήταν ο πιο άτυχος αγώνας στη φετινή σαιζόν με δύο ατυχίες που κόστισαν σε χρόνο αλλά και στην κατάκτηση της 1ης θέσης! Η αρχή του αγώνα έγινε το βράδυ του Σαββάτου με τις καλύτερες προϋποθέσεις και στο τέλος του 1ου σκέλους το πλήρωμα απο την Κοζάνη βρισκόταν στην 1η θέση στα Ν/2.
  Η συνέχεια δώθηκε το πρωί της Κυριακής σε βρεγμένες ειδικές, όπου η μάχη για την πρώτη θέση της κλάσης ήταν τόσο έντονη που έφεραν τα αυτοκίνητα των Βενέτη και Γκάλφα στην 15η θέση και 17η θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα ! Στην επόμενη ειδική όμως και οι δύο φαίνεται πως υπερέβαλαν με έξοδο του Βενέτη αλλά και σημαντική φθορά των ελαστικων του κόκκινου 106 του Νίκου που βγάλανε λινά. Επιπλέον το 106 έσβησε 6 στροφές πριν τον τερματισμό της ειδικής και πέρασαν τον flying με τη λίγη φόρα που έδινε η κατηφόρα σε εκείνο το σημείο, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.
  Στην τελευταία ειδική του αγώνα και παρά τα 40" διαφοράς απο το δεύτερο Ματθαίου, η κατάσταση των ελαστικών έκανε το πλήρωμα να διαλέξει ένα ασφαλή ρυθμό για να βγει αλώβητο απο την ειδική και να μπορέσει να τερματίσει στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Εκεί χάθηκε και η πρώτη θέση αφού ο Ματθαίου κάλυψε με το παραπάνω τη διαφορά.
  Αυτό βέβαια έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τα περάσματα και τους χρόνους που βγήκαν σε πολλές ειδικές του αγώνα (16ος χρόνος στο Χολομώντα Ι, 18ος στην Ολυμπιάδα Ι) και η σιγουριά που έρχεται από τις συνεχόμενες επιτυχίες μας δίνει μια σιγουριά για την κατάκτηση πολλών τίτλων στη φετινή χρονιά!

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  07/09/04

  Οι χορηγοί μας για το 38ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

  Η συνεργασία με το γραφείο ταχυμεταφορών onDay επεκτείνεται για τη συνέχεια της αγωνιστικής σαιζόν και σε κάθε αγώνα το 106 μας θα φέρει τα σήματα της νέας και δυναμικής επιχείρησης που εξυπηρετεί καθημερινά Κοζάνη και Θεσσαλονίκη με 2 δρομολόγια. Η πρώτη παρουσίαση έγινε στον τεχνικό έλεγχο του 38ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα απο το Μακεδονία Παλλάς και θα γίνουν οι δύο πρώτες βραδυνές ειδικές του αγώνα!

     

  Σε αυτό τον αγώνα θα έχουμε σαν χορηγό και την επιχείρηση του Γιώργου Παφίλη (συνοδηγός) που βοήθησε στα έξοδα του αυτοκινήτου και μπαίνει κανονικά στους χορηγούς του αγώνα ! Με το σήμα "Ελληνικός καφές Παφίλη" θα διαφημίσουμε ένα απο τα πιο παλιά καφεκοπτεία της Κοζάνης που το πελατολόγιο επεκτείνεται σε όλο το Νομό Κοζάνης ενώ διατηρείται και κατάστημα λιανικής πώλησης στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη.  04/09/04

  και λίγο χώμα!

  Μετά και το ράλι σπριντ Κοζάνης έχουμε μπροστά μας το διάλλειμα των καλοκαιρινών διακοπών. Το 106 μπήκε στο συνεργείο του Τρ. Σακκελάρη με την ευκαιρία την εγκατάστασης νέων μηχανημάτων σε νέους χώρους της επιχείρησης. Συγκεκριμένα έχει εγκατασταθεί νέα ηλεκτρονική ευθυγράμμιση όπου και μετρήθηκαν οι γωνίες της ανάρτησης που είχαν να ελεγχούν δύο χρόνια ! Εκεί είδαμε οτι οι εμπρός γωνίες κάμπερ είναι πολύ μικρές και αυτό πρέπει να βελτιωθεί στο μέλλον. Επίσης χρησιμοποιήσαμε και το νέο φρενόμετρο όπου είδαμε ότι πίσω δεν υπάρχει μεγάλη πίεση στο υδραυλικό κύκλωμα άλλα αυτό διορθώθηκε εύκολα.
  Τέλος το αυτοκίνητο ψήλωσε κατά 2 εκ. και ήρθε στο εργοστασιακό ύψος. Ο λόγος είναι οτι το καλοκαίρι θα είναι περίοδος δοκιμών στο χώμα!! Έχοντας ήδη εδώ και καιρό μια χωμάτινη τετράδα ελαστικών και με καλό μπλοκέ διαφορικό, θα γίνουν πολλές βόλτες σε χωμάτινες διαδρομές της περιοχής.  16/07/04

  Νίκη και στο 8 Ράλι Σπριντ Κοζάνης !

  1 χρόνος επιτυχίες! Και σε αυτό τον αγώνα ράλι σπριντ πήραμε τη νίκη στην κλάση των 1600 κ.ε. και αν αναλογιστούμε ότι πρώτη φορά πήραμε νίκη στον ίδιο αγώνα πέρυσι, τότε μπορούμε να πούμε οτι ο κύκλος έκλεισε! 1 χρόνος... με νίκες λοιπόν !
  Ο Θόδωρος στάθηκε άξιος αντικαταστάτης του Γιώργου μιας και με μόνο μια ημέρα δοκιμών και συνεργασίας με το Νίκο κατάφερε να είναι αλάθητος και στα δύο σκέλη του αγώνα, να κρατήσει ακριβή χρόνο τερματισμού και φυσικά... να αλλάξει και τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου σε 5 λεπτά! μιας και ο ίδιος έχει το κατάστημα ελαστικών "Driver" στην Κοζάνη!
  Ο αγώνας παρά την έντονη ηλιοφάνεια είχε και πάλι μεγάλο πλήθος θεατών σε όλες τις στροφές της διαδρομής προς το Παλαιογράτσανο και έγιναν δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες ενώ δεν έλειψαν και οι έξοδοι, μικρές ή μεγαλύτερες.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  05/07/04

  Στον τοπικό αγώνα

  Στις 3-4 Ιουλίου θα γίνει το 8ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης, στο Βελβενδό, όπου είχε γίνει και πέρυσι με μεγάλη οργανωτική επιτυχία. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε πάρει την πρώτη μας νίκη και όπως αποδείχθηκε αυτό έμελε να συνεχιστεί. Φέτος ο Γιώργος θα βρίσκεται καθ'οδόν για Αγγλία με το Evo και έτσι χρέη συνοδηγού θα έχει ο Θοδωρής Αγραφιώτης, που έχει κατάστημα ελαστικών στην Κοζάνη.

  Μια δεύτερη αλλαγή στον τοπικό αγώνα θα είναι και οι χορηγοί μας! Για πρώτη φορά φέτος θα δούμε το 106 γεμάτο από τα σήματα των χορηγών μας σε τοπικό επίπεδο!

 • Αγραφιώτης Θεόδωρος, Κατάστημα ελαστικών - DRIVER - PIRELLI
 • KOZANI CAR CENTER, αντιπροσωπεία Peugeot στην Κοζάνη
 • on DAY, γραφείο μεταφορών
 • Σακελλάρης Τριαντάφυλλος, Service - Ανταλλακτικά Peugeot & Citroen

 • είναι οι χορηγοί μας που θα μας επιτρέψουν να συμμετέχουμε σε έναν αγώνα-γιορτή στην περιοχή μας και κοντά στους φίλους μας.

 • Δείτε τη σελίδα με τους χορηγούς μας
 • Δείτε που βρίσκεται το Βελβενδό

 • 30/06/04

  Έκθεση αυτοκινήτου "Τροχός 2004" στην Κοζάνη

  Να μερικές φωτογραφίες από την κλαδική έκθεση αυτοκινήτου που γίνεται κάθε χρόνο στην Κοζάνη. Φέτος συμμετείχαν και τα αυτοκίνητα του Νίκου και του Γιώργου (που ήταν και πέρυσι) σε διαφορετικά σημεία. Αξιοσημείωτο ότι στο περίπτερο της Fiat υπήρχε και το Fiat Punto S1600 της αντιπροσωπείας!


  06/06/04

  Νίκη και στο 26o Ράλι Κένταυρος !


  Photo Rally Press
  Στον μόνο αγώνα της χρονιάς που μετράει ταυτόχρονα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο Ασφάλτου και στο Κύπελλο Β. Ελλάδος, εξασφαλίσαμε νωρίς την πρώτη θέση της κλάσης Ν/2 !!! Στον μεγάλο αυτό αγώνα με τις 8 ειδικές διαδρομές και τις 98 συμμετοχές, καταφέραμε να μείνουμε στο δρόμο χωρίς προβλήματα παρά τη μεγάλη δυσκολία που δείχνουν οι 28 εγκαταλείψεις της ημέρας.
  Εκτός από τη νίκη μας, ήμασταν και το πρώτο πλήρωμα της βαθμολογίας του Κυπέλλου Β. Ελλάδος στα 1600 κ.ε. ! τη στιγμή μάλιστα που μετά τις 4 πρώτες ειδικές κρατήσαμε ένα σταθερό ρυθμό με μόνο σκοπό τη νίκη μιας και οι κυριότεροι ανταγωνιστές έμειναν πίσω από προβλήματα.
  Επόμενος αγώνας μας θα είναι τον Ιούλιο το τοπικό σπριντ Σ.Μ.Α.Κ. ενώ μετά το καλοκαίρι θα ακολουθήσουν τα επόμενα ράλι του θεσμού που θέλουμε να κερδίσουμε.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  25/05/04

  Η τρέλλα συνεχίζεται με τη 2η θέση στο 29o Ράλι Αχαιός !!!

  Για μια ακόμα φορά κάναμε την έκπληξη όχι μόνο κατεβαίνοντας σε ένα απαιτητικό και μακρινό για μας αγώνα του Κυπέλλου Ασφάλτου, αλλά και κατακτώντας τη 2η θέση της κλάσης Ν/2 σε 10 αυτοκίνητα!!! Η καλή προετοιμασία φαινόταν από τις σημειώσεις ως το... service car με τα επιπλέον λάστιχα που χρειάστηκε να φορέσουμε σε υγρές και γλιστερές ειδικές. Σε ρόλο βοηθού service είχαμε το Νίκο Πάπιστα που είχε την ευθύνη του Lancer Evo VII του Γιώργου που μετέφερε τα λάστιχα του αγώνα!
  Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα είμαστε σταθερά πρώτοι και στη βαθμολογία του Κυπέλλου Ασφάλτου στα Ν/2 !

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  11/05/04

  Κάθοδος στην Αχαΐα!

  Κάναμε το... μεγάλο βήμα και η χάρη μας έφτασε μέχρι τα βουνά της Αχαϊας γύρω από τα Καλάβρυτα! Η αποστολή μας, να κάνουμε καλές σημειώσεις για το επερχόμενο ράλι Αχαιός που θα είναι η επόμενη εξόρμηση του πληρώματος. Μετά την Αλεξανδρούπολη, φτάσαμε ακόμα πιο μακριά λοιπόν, και από αυτή την.. εκδρομή μας την ημέρα της Πρωτομαγιάς, είναι και οι φωτογραφίες. Ο Νίκος με φόντο τη γέφυρα για Ρίο-Αντίριο και ο Γιώργος με το Nissan Micra στη Φτέρη!


  04/05/04

  1η θέση στο 10o Ράλι Φίλιππος !!!

  Η καλή μας τύχη συνεχίζεται και στον τρίτο αγώνα της χρονιάς ενώ και πάλι ο καιρός έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο στις επιδόσεις των πληρωμάτων! Αυτή τη φορά είχαμε τα σωστά λάστιχα για όλη τη διάρκεια του αγώνα και κάνοντας τον πρώτο χρόνο της κατηγορίας N/2 στις 4 από τις 5 ειδικές του αγώνα πήραμε την νίκη της κατηγορίας για πρώτη φορά σε αγώνα ράλι και μάλιστα Πανελλήνιο!
  Και όλα αυτά με συνοδηγό αυτή τη φορά το Μάρκο Γκάλφα, μεγάλο αδερφό του Νίκου, μιας και ο Γιώργος Παφίλης ήταν.. δανεικός συνοδηγός για το Μάκη Διάφα (Renault Clio N/3), χωρίς όμως να πάρουν εκκίνηση στον αγώνα... Διπλή η ατυχία λοιπόν για το Γιώργο ο οποίος έμελε να μας... λούσει με σαμπάνια μετά την απόνομη!

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  31/03/04

  2η θέση στο 33o Ράλι Θερμαϊκού

  Μετά τη δοκιμή του ράλι σπριντ, ήρθε και το πρώτο μεγάλο ράλλυ της χρονιάς, με πανελλήνιο χαρακτήρα. Και εδώ θέλαμε να τα πάμε καλά αλλά και να αρχίσουμε να πιέζουμε το αυτοκίνητο για να δούμε την χρήση του μπλοκέ στην πράξη. Ο καιρός το πρωϊ της Κυριακής ήταν συννεφιασμένος και τελικά είδαμε πολλές φορές ψιλόβροχο και βρεγμένο οδόστρωμα σε μερικές ειδικές, ενώ αλλού είχαμε στεγνή άσφαλτο.
  Με λάστιχα για στεγνό κάναμε όλο τον αγώνα, με προσοχή και γλιστρήματα στα βρεγμένα κομμάτια, ενώ στα στεγνά κατεβαίναμε με πολύ κέφι και πλασαρίσματα στο αυτοκίνητο. Αποκορύφωμα η 15η θέση γενικής στη δεύτερη ειδική του αγώνα, όπου και κάναμε την απαραίτητη διαφορά για να κρατήσουμε μέχρι το τέλος την 2η θέση της κατηγορίας μας και να είμαστε και στην 24η θέση της γενικής κατάταξης. Να λοιπόν και οι πρώτοι μας βαθμοί για το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου !

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  31/03/04

  1η θέση στο 4o Ράλι Σπριντ Α.Λ.Μ.Α.Θ.

  Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στο πρόγραμμα μας ήταν το Ράλι Σπρίντ που διοργανώθηκε στο Ελατοχώρι Πιερίας. Οι συμμετοχές το πρωϊ της Κυριακής ήταν μόλις 13 με 4 συνολικά Peugeot 106 στην κατηγορία μας. Ο αγώνας έγινε με αρκετή υγρασία και κρύο μιας και βρισκόμασταν κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου, ενώ και η διαδρομή έκριβε παγίδες με σπασίματα στο δρόμο.
  Αυτά τα στοιχεία κράτησαν τα πληρώματα στο πρώτο πέρασμα ώστε να διαπιστώσουν το κράτημα της διαδρομής και στο πρώτο πέρασμα κάναμε τον πρώτο χρόνο της κατηγορίας. Στο δεύτερο πέρασμα και με την συννεφιά καλά να κρατεί, και τα 4 πληρώματα είχαμε τον ίδιο χρόνο και έτσι πήραμε τη νίκη της κατηγορίας μας !
  Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στα σπριντ που συμμετείχαμε ήταν νίκη (Κοζάνη-Ελατοχώρι) ή.. έξοδος ! (Λιβάδι). Τα στατιστικά θυμίζουν την τακτική... Gronholm το 2003!

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!

  14/03/04

  Οι ετοιμασίες για τη νέα χρονιά

  Αυτές τις μέρες περάστηκε η καλύτερη βελτίωση που θα έχει φέτος το αυτοκίνητο, ένα μπλοκέ διαφορικό. Μετά από πολλές περιπέτειες με το διαφορικό και την παραμονή του 106 για ένα μήνα μέσα στο συνεργείο του Τρ. Σακκελάρη μέχρι να βρούμε διαφορικό, είμαστε σε φάση προσαρμογής και εκμάθησης στις νέες δυνατότητες του αυτοκινήτου.
  Σε λίγες μέρες θα πρέπει να γίνει και αλλαγή των αμορτισερ, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα μας. Υπάρχει πιθανότητα να συμμετέχουμε στο πρώτο σπριντ της Β. Ελλάδος και μετά φυσικά θα ακολουθήσει το Ράλλυ Θερμαϊκού.


  11/02/04

  Κυκλοφόρησε! Galfas Racing 2003 - DVD Edition

  Εδώ και καιρό υπήρχε η σκέψη να γίνει συγγραφή του υλικού που έχει μαζευτεί με τον καιρό στη σελίδα, ώστε να γίνει ένα δισκάκι που να περιέχει τα video και τις φωτογραφίες από τους αγώνες του 2003. Την περίοδο των γιορτών βρέθηκε και ο απαραίτητος χρόνος για να γίνει η συγγραφή του DVD και πλεον είμαστε σε θέση να έχουμε ένα DVD που με μεγάλη ευκολία να δείχνει τα πλάνα του αυτοκινήτου στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Περιέχει και πολλές ειδικές που λόγω μεγέθους δεν μπορούν να μεταδωθούν από τη σελίδα, ακόμα και με τη συμπίεση DivX που χρησιμοποιείται γι'αυτό το σκοπό. 15 λεπτά πχ, για το Χολομώντα δεν είναι και λίγα...


  06/02/04


 • Galfas Racing Team - © 2003-2007