Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video
 

Τα νέα μας - 2003

Όχι άλλο κάρβουνο!!!

Το Ράλι Αλεξανδρούπολης ήταν ο τελευταίος αγώνας για τη φετινή περίοδο μιας και δε θα συμμετέχουμε στους τελευταίους αγώνες της Β. Ελλάδας που θα γίνουν. Ήδη μετράμε 5 συμμετοχές σε Ράλι και 2 σε Σπριντ, που για πρώτη χρονιά ήταν παραπάνω από αρκετό. Η κυριότερη αιτία που δεν τρέξαμε άλλο αγώνα μετά την Αλεξανδρούπολη ήταν ότι μείναμε από αναλώσιμα όπως φρένα, λάστιχα αλλά και πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο. Τώρα μένει να ετοιμαστούμε κατάλληλα για τη νέα χρονιά που θέλουμε να δούμε και αγώνες εκτός της Β.Ελλάδας στο Ασφάλτινο Κύπελλο Ράλι. Στη σελίδα μένει να δώσουμε ένα.. απολογισμό της φετινής χρονιάς και τυχόν αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητο.


09/11/03

Ράλι Αλεξανδρούπολης

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου βρεθήκαμε στην Αλεξανδρούπολη για το 1ο Μίνι Ράλι, μαζί με άλλα 4 πληρώματα από την Κοζάνη. Στον αγώνα ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως είχαμε καταστροφή ελαστικού στο τέλος της 2ης ειδικής και χάσαμε 1 λεπτό στην επόμενη. Με την αλλαγή του ελαστικού και επάνοδο σε αγωνιστικό ρυθμό πήραμε την 3η θέση στην κατηγορία και την 21η στη γενική κατάταξη.


15/09/03

Ράλι Δ.Ε.Θ.

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το ράλι Δ.Ε.Θ. και ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας που είχαμε φέτος στο πρόγραμμα. Η ιστορία του αγώνα, οι πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και ο κόσμος που ανεβαίνει στις ειδικές ήταν ο λόγος που θέλαμε να τα πάμε καλά και σε αυτό τον αγώνα. Έτσι και έγινε και με τη βοήθεια του καιρού που δεν έβρεξε τις ειδικές, κάναμε ορισμένα γρήγορα και θεαματικά περάσματα, για να ανέβουμε στο τέλος τη ράμπα του τερματισμού στην 41η θέση γενικής κατάταξης και στην 5η της Ν/2!

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες και video από τον αγώνα!

  15/09/03

  1η θέση στο 7ο Ράλι Σπριντ Κοζάνης!

  Στο τοπικό Ράλι Σπριντ που διοργανώθηκε στο Βελβενδό Κοζάνης την Κυριακή 31 Αυγούστου, το πλήρωμα ήρθε πρώτο στην κατηγορία των 1600 κ.ε. και ήταν η πρώτη φορά που είδαμε θέση σε βάθρο!
  Κάναμε ένα αγώνα χωρίς προβλήματα μπροστά στους φίλους μας από όλοκληρη την περιοχή της Κοζάνης και με τέλεια συνεργασία οδηγού και συνοδηγού είχαμε καλό χρόνο και στα δύο περάσματα, πέρνωντας έτσι τη νίκη στην κατηγορία και είχαμε και τον 8ο χρόνο στη γενική κατάταξη !
  Σε αυτό τον αγώνα είχαμε την υποστήριξη του εξειδικευμένου συνεργείου του Τριαντάφυλλου Σακελλάρη όπου και περάστηκε νέο κοντύτερο κορωνοπήνιο που βοήθησε το τράβηγμα στις ανηφορικές διαδρομές.
  Δυναμικό παρόν έδωσε και ο νέος χορηγος μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Pony Express Courier συμμετείχε με το κόκκινο 106 και το service park να είναι ντυμένα με τα σήματα της εταιρίας, ενώ πολυάριθμα μπλουζάκια που είχαν μοιραστεί νωρίτερα, είχαν ντύσει πολλούς από τους συντελεστές και θεατές το πρωϊ της Κυριακής.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες και video από τον αγώνα!

  01/09/03

  Ο νέος χορηγός!

  Μετά και το τέλος της μισής αγωνιστικής χρονιάς, στην ομάδα προστίθεται η συμπαράσταση ενός νέου χορηγού.
  Για την υπόλοιπη χρονιά το αυτοκίνητο θα φέρει το σήμα της εταιρίας ταχυμεταφορών "Pony Express" που με το παράρτημα Κοζάνης, δίνει σταθερό παρόν στους αγώνες αυτοκινήτου. Μαζί με την οικονομική υποστήριξη, θα έχουμε και την παρουσία οχήματος υποστήριξης σε κάθε αγώνα που θα συμμετέχουμε, έτσι ώστε να σταματήσουμε να περνάμε τον τεχνικό έλεγχο κάθε αγώνα με τα... λάστιχα φορτωμένα στο 106.
  Με την ενίσχυση της χορηγίας, το πρόγραμμα των αγώνων που θα συμμετέχουμε φέτος μεγαλώνει και υπολογίζουμε να κάνουμε 4-5 αγώνες μέχρι και το τέλος της σεζόν.


  23/08/03

  Ράλι Σκρα-Κιλκίς-Λαχανά

  Συμμετείχαμε και στο Ράλι που διοργάνωσε το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ στην περιοχή του Κιλκίς και των Σερρών. Ο αγώνας κύλησε ομαλά (ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε) για εμάς και είδαμε τη ράμπα του τερματισμού στο τέλος μιας καυτής μέρας από τον ήλιο. Θεατές λιγοστοί, μιας και ήταν όλοι στις παραλίες της Χαλκιδικής.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα!
  02/07/03

  Έξοδος στο Ράλι Σπριντ Α.Ο.Θ. !

  Στον τρίτο αγώνα για φέτος, το σπριντ που διοργανώνεται στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης, το πλήρωμα γνώρισε άλλη μια εμπειρία των αγώνων. Είχαμε έξοδο σε μια στροφή με 3η και ευτυχώς που το αμάξι κρατήθηκε στις... ρόδες του, όμως έσπασε το τιμόνι και εκεί εγκαταλείψαμε. Αιτία ένα ριγμένο κολωνάκι που βρισκόταν εκεί από παλιότερα, αλλά βρέθηκε ακριβώς στο κέντρο της πορείας που θα μας ξαναέβαζε στο δρόμο...

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε το video από την εσωτερική κάμερα! (DivX MPEG video, 2,54 MB)

  02/06/03

  Ράλι Κένταυρος

  Το φημισμένο Ράλι Κένταυρος ήταν ο δεύτερος αγώνας που συμμετείχε το πλήρωμα. Και σ'αυτό τον αγώνα κινηθήκαμε στις ειδικές με σιγουριά και ο τερματισμός ήρθε χωρίς προβλήματα. Ο ρυθμός ήταν πιο ανεβασμένος μιας και το αυτοκίνητο "φόρεσε" μεταχειρισμένα αγωνιστικά λάστιχα και αυτό φάνηκε και στους χρόνους. Η 37η θέση σε πανελλήνιο αγώνα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσε να έρθει σε ένα πανέμορφο αγώνα που πήγε καλύτερα από όλες τις προσδοκίες.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες και video από τον αγώνα!

  25/05/03

  Ράλι Φίλιππος

  Τερματισμός στον πρώτο αγώνα του πληρώματος, στο Ράλι Φίλιππος που έγινε στην περιοχή της Βέροιας.

 • Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα
 • Δείτε φωτογραφίες και video από τον αγώνα!

  04/05/03

  Δεξιοτεχνία Σ.Μ.Α.Κ. - Κοζάνη

  Την Κυριακή 20 Απριλίου διοργανώθηκε δεξιοτεχνία στην Κοζάνη από την τοπική λέσχη, το Σ.Μ.Α.Κ.
  Ο Νίκος συμμετείχε με το 106, όπως και πέρισυ, μόνο που φέτος ήταν μια πρώτη δοκιμή σαν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Παράλληλα, ήταν μια καλή ευκαιρία για να δουν το αυτοκίνητο και οι φίλοι του σπορ της περιοχής μας.
  Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τη δεξιοτεχνία.


  22/04/03

  Ετοιμασίες !

  Οι ετοιμασίες στο 106 συνεχίζονται, όμως χάσαμε την ευκαιρία για να συμμετέχουμε στο ράλι Θερμαϊκού.
  Αυτή την εβδομάδα περάστηκε η νέα ανάρτηση που αποτελείται από αμορτισέρ Bilstein GrN, γραμμικα ελατήρια 270 lbs σε ρυθμιζόμενα πιατέλα και ράβδοι στρέψεως 22mm της Peugeot Sport. Φορέθηκε επίσης σετ φρένων με δίσκους και τακάκια της CTF καθώς και βάσεις μηχανής της Peugeot Sport.
  Μένει να περαστεί η εγκατεστημένη πυρόσβεση και ο γενικός ρεύματος, ενώ πρέπει να ντύσουμε ανάλογα και τις ζάντες για να είμαστε έτοιμοι για το Ράλι Φίλλιπος στη Βέροια.


  07/04/03


 • Galfas Racing Team - © 2003-2007