Επιστροφή στην αρχική σελίδα

 
Τα νέα μας
Αγώνες
Το πλήρωμα
Το αυτοκίνητο
Χορηγοί
Φωτογραφίες - Video

Seazon 2007 sponsors

 

Αγώνες

Ράλι Φίλιππος (3-4 Μαϊου)Στον τερματισμό

Το ράλι που γίνεται κάθε χρόνο στη γειτονική περιοχή της Ημαθίας, ήταν τελικά ο πρώτος αγώνας που συμμετείχαμε, μιας και δεν ήταν έτοιμο το αυτοκίνητο για το Ράλι Θερμαϊκού. Δεδομένου του καιρού, αυτό βοήθησε για να έχουμε και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να κάνουμε ένα απροβλημάτιστο αγώνα.

Με το αυτοκίνητο έτοιμο λοιπόν κατεβήκαμε για τον τεχνικό έλεγχο όπου και περάσαμε την εξακρίβωση χωρίς καθυστέρηση. Το βράδυ γυρίσαμε στην Κοζάνη με το 106 και το επόμενο πρωϊ ξαναπήγαμε στη Βέροια για να πάρουμε την εκκίνηση από την πλατεία της πόλης. Ήταν η πρώτη φορά για πολλά πράγματα. Πρώτη φορά με το Γιώργο φορούσαμε φόρμες και κράνη με ενδοσυνενόηση, πρώτη φορά βλέπαμε καρνέ και υπήρχε ένα σχετικό άγχος για να μην κάνουμε κάποιο λάθος. Και μιας και δεν είχαμε ανεφοδιασμό, φουλάρισα το rallye πριν την εκκίνηση για να μας βγάλει όλο τον αγώνα (και με... κολλημένο δείκτη βενζίνας!).

Με την εκκίνηση φύγαμε για την πρώτη ειδική. Ο ρυθμός που θα ακολουθούσαμε ήταν ο.. ασφαλής, αφού ο μόνος σκοπός ήταν ο τερματισμός και η εξοικίωση με τις διαδικασίες. Σε πολλές στροφές είχε βγεί πολύ χαλίκι και εκεί χάναμε πολύ χρόνο, μιας και έκοβα αρκετά. Φορούσα και ξένα λάστιχα και τα πρόσεχα!

Τα ζαντολάστιχα μας τα έδωσε ο φίλος και κάτοχος 106 Gti, Λάζος Τούνας, από το προσωπικό του αυτοκίνητο! Τα δρομίσια Yokohama 520 κρατούσαν αρκετά καλά και προβλέψιμα, ώστε να μην έχουμε προβλήματα από τα λάστιχα, παρά το ζεστό καιρό που επικρατούσε.

Συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος, μέχρι που είδαμε τη ράμπα του τερματισμού. Το αίσθημα της ανακούφισης από το άγχος και του πρώτου τερματισμού σήμαινε ότι η μέρα μας έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Τερματίσαμε στην 31η θέση γενικής από 35 τερματίσαντες και στην 4η θέση της ενοποιημένης Ν/1-Ν/2. Αυτό φυσικά αποτελεί την καλύτερη αρχή για μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με επόμενο αγώνα το Ράλι Κένταυρος που γίνεται στο Πήλιο.

  • Δείτε όλες τις φωτογραφίες και video που έχουμε από τον αγώνα!
  • Δείτε το Ράλι Φίλιππος στη σελίδα της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας

    Επιστροφή στους αγώνες